Korte dagtocht naar Paleis Het Loo
zaterdag 14 oktober
Deze dag vertrekken we om 9.15 uur bij de kerk aan de Peeleik en om 9.30 uur bij het station aan de Deltaweg.
We maken in de omgeving van Apeldoorn een stop voor het 12-uurtje met een uitgebreide lunch. Daarna vertrekken we naar Paleis Het Loo waar we rond de klok van 13.00 uur aankomen en tot 16.15 uur verblijven.
Rond 18.00 uur zijn we dan terug in Brouwhuis.

Na een grootschalige renovatie kan Paleis Het Loo weer bezocht worden in een vorstelijke entourage. Maak kennis met de Oranjes: bezoek hun privévertrekken in het paleis en wandel door de indrukwekkende baroktuinen met ruisende fonteinen en geurende bloemen. Direct bij de ingang is ook de collectie Koninklijke rijtuigen en oldtimers in de stallen en koetshuizen te zien.
We hebben voor iedereen een “audiogids” geregeld, zodat alles goed te horen is.

Wij bieden u deze korte dagtocht aan voor de prijs van € 50.00. U kunt zich aanmelden tot 22 september bij het secretariaat via tel. 06 51952856, inspreken in de voicemail of een appje of info@kbo-brouwhuis.nl met vermelding van uw naam, adres en lidmaatschap nummer en de opstapplaats.
Deze dagtocht gaat door als er minimaal 45 personen zich hebben aangemeld. Hierover geven wij meer informatie in de circulaire van oktober. Daarna betalen via de bank; Contant betalen is ook mogelijk. De betaling is de definitieve aanmelding. Dus eerst aanmelden, daarna pas betalen.
Introducees betalen € 60.00, en worden al bij aanmelding op de reservelijst geplaatst.
Heeft u zich opgegeven en kunt u onverhoopt niet mee, laat het ons dan uiterlijk 1 oktober weten. Bij afmeldingen na deze datum kunnen wij uw geld niet terugstorten. De busonderneming en het bestuur hebben de verplichtingen om alles op tijd te regelen.