Naast genoemde bestuurders hebben we plaats voor een of twee nieuwe bestuursleden. Als u interesse heeft meldt u bij onze secretaris of spreek hiervoor een van onze bestuursleden aan.

Johan Flemminks Smid

Deelnemer KBO-Kring Helmond

Raad van Toezicht De Loop

Verantwoordelijkheid: Jaarvergadering, Redactie circulaire, Subsidie, PR en communicatie.

Nellie van Paassen-Verstappen

Secretaris,

Wnd. Penningmeester

Deelnemer KBO-Kring Helmond

Verantwoordelijkheid: Ledenadministratie (i.s.m. Piet Meulendijks), MuseumPlusBus, Redactie circulaire, Distributie/Verspreiding Ons & circulaire (Piet Meulendijks), Dag van de Ouderen,

Vacature Penningmeester

Verantwoordelijkheid: Subsidies, Premieplan voor Ouderen

Theo Kersten

Bestuurslid, vice-voorzitter

Verantwoordelijkheid: Van alles-Wà-markten, Dagtochten, Voorlichting en educatie, Leesgroep, Wandelen, Fietsen, Biljarten en MBvO & Int. Dans

Tom van Diejen

Bestuurslid

Verantwoordelijkheid: Boeremèrt, Amusement, Excursies, Museumplusbus, Kaarten, Rummikub, Koersbal en Klusjes.

Ans Vulders-van Bree

Aspirant bestuurslid

Verantwoordelijkheid: Circulaire, Ziekenbezoek, Verjaardagskaarten, 80- en 90-jarigen, Prijzen loterij, Uitvaarten/crematies en Dag van de Ouderen.