Korte dagtocht
Op donderdag 21 april vertrekken we naar het Limburgse Venlo en Arcen
08.10 uur voorstaan Station Brouwhuis aan de Deltaweg. Vertrek 08.15 uur.
08.45 uur voorstaan Helmond-Brouwhuis, kerk, Peeleik. Vertrek 09.00 uur.
Wij rijden rechtstreeks naar Venlo.
In het mooie bezoekerscentrum Via Creandi van meubelfabriek Leolux wordt u ontvangen met koffie/thee en stukje vlaai.
U krijgt een film te zien ter inleiding om daarna met de deskundige gidsen een rondleiding te maken door de fabriek. Het geheel is prima toegankelijk ook voor mensen die minder goed ter been zijn. Maar wel rekening mee houden dat er door de fabriek gelopen moet worden.
12.30 uur is het programma ten einde en rijden we naar een uitstekende locatie voor de koffietafel en de alom bekende kroket.
14.00 uur vertrek per touringcar naar het mooie Arcen.
Deze middag bezoeken we Graanbranderij de IJsvogel welke gevestigd is in de authentieke gerestaureerde watermolen. De touringcar kan voor de deur stoppen om de gasten uit en in te laten stappen. Hier zullen de enthousiaste medewerkers u uitleg geven over het stoken van likeur en jenever. Uiteraard hoort het proeven van een glaasje erbij.
Wel rekening mee houden dat er wat trappen te nemen zijn om alles te kunnen zien. Voor degene die liever niet te veel trappen wil lopen kunnen in het benedendeel blijven welke sfeervol is ingericht en het gezellig vertoeven is.
Omstreeks 16.30 uur vertrek en rijden we nog een stukje toeristisch “binnendoor” langs het indrukwekkende complex van paardencentrum de Peelbergen in Kronenberg. Aankomst terug in Helmond-Brouwhuis rond 17.30 uur.
Deze dagtocht is voor leden € 47.00 p.p.
Introducees betalen € 52.00 p.p.
Aanmelden kan tot 7 april bij het secretariaat Nellie van Paassen, 06 5195 2856 of door een e-mail te sturen naar: info@kbo-brouwhuis.nl
Betalen op rekeningnummer
NL 57 RABO 0154505382 met vermelding van korte dagtocht en de opstapplaats.