Orchideeën Hoeve Luttelgeest
Met deze dag in het vooruitzicht kunnen we gaan genieten van een heerlijk dagje uit.
Ook deze keer vertrekken we met Twintours.
De 1ste opstapplaats is om 8.30 uur bij de Deltaweg.
Om 8.50 uur staat de bus bij de 2de opstapplaats bij de kerk in Brouwhuis. Vertrek om 9.00 uur.
We rijden rechtstreeks naar de Orchideeën Hoeve. Tijdens deze rit krijgen we in de bus koffie/thee en een koek aangeboden.
Aankomst rond 11.45 uur. Hier staat een goede koffietafel voor ons klaar.
Vervolgens vrij bezoek aan de prachtige Orchideeën Hoeve met naast orchideeën, vlinders, vogels, reptielen en vijvers. Flamingo’s spotten, geheime junglepaden ontdekken en shoppen op die leuke vakantiemarkt: voor een dagje tropen hoef je de grens helemaal niet over.
In indoorpark de Orchideeën Hoeve ligt de jungle gewoon aan je voeten en beleef je samen de leukste avonturen. Volg de kleurrijke paden door het junglepark. Maar pas op! Voor je het weet leidt een loslopend aapje jou diep de rimboe in en bereik je alleen via een gammele touwbrug, een spannende grot of een geheim jungle pad een nieuw avontuur.
We vertrekken om 16.45 naar een gastvrij restaurant voor het twee-pannetjes menu om 18.00 uur. We stappen om 20.00 uur in de bus en komen om 21.45 uur in Brouwhuis.
Opgeven kan tot 10 augustus bij het secretariaat info@kbo-brouwhuis.nl of telefonisch 0651952856.
De kosten zijn € 65,00 p.p. Introducees € 73,50 p.p.
Betalen via de RABObank NL57RABO 0154 50 53 82 t.n.v. KBO-Brouwhuis
Wij hopen met een volle bus, minimaal 40 personen, te vertrekken. Is dit aantal niet haalbaar dan zijn wij genoodzaakt om de reis te annuleren.
Hebt u zich opgegeven en kunt u onverhoopt niet mee laat het ons dan uiterlijk 17 augustus weten. Bij afmeldingen na deze datum kunnen wij uw geld niet terugstorten.
De busonderneming en het bestuur hebben de verplichting om alles op tijd te regelen