Steun uw eigen KBO-Afdeling via de SupportActie

Sinds begin 2011 neemt KBO-Brabant deel aan de SupportActie. Het is de bedoeling de opbrengsten van deze doorlopende goededoelenloterij zoveel mogelijk ten goede te laten komen van de KBO-Afdelingen in Brabant.

 

Zogenaamde supporters kunnen de KBO-Afdeling van hun keuze steunen door een machtiging te verlenen tot deelname aan deze loterij met vier trekkingen per jaar. Met uw machtiging schrijft de SupportActie per kwartaaltrekking en per lotnummer een bedrag van € 5,50 van uw rekening af. Van de opbrengst van elke trekking gaat 80 procent naar de door u gekozen Afdeling. Supporters kunnen gevonden worden onder de eigen leden van een KBO-Afdeling, maar natuurlijk ook onder sympathisanten in de lokale gemeenschap. Zie flyer SupportActie

Wellicht doet u op dit moment reeds mee aan de SupportActie voor een ander goed doel, maar wilt u dit voortaan liever doen voor uw eigen KBO-Afdeling. In dat geval dient u eerst uw huidige deelname te beëindigen door te bellen naar de SupportActie (013 – 45 82 883). Vervolgens kunt u zich aanmelden voor de SupportActie KBO-Brabant. Uiteraard is het ook toegestaan om meerdere goede doelen naast elkaar te steunen.