Korte dagtocht donderdag 26 maart. Helaas: Vanwege de verspreiding van het Coronavirus tot nader te bepalen datum uitgesteld.
Op deze dag vertrekken we naar het zuidelijkste puntje van Nederland.
De vertrektijden zijn als volgt:
8.15 uur vertrek bij het Station Deltaweg
8.30 uur vertrek bij Rivierenhof
8.45 uur vertrek bij de kerk Brouwhuis
Rond 10.00 uur stoppen we bij een leuk restaurant aan de Maas voor koffie/thee met een heerlijke stuk Limburgse vlaai.
Daarna vervolgen we de weg naar Margraten in Zuid Limburg. Dit hele kleine dorpje is bekend vanwege de indrukwekkende Amerikaanse militaire begraafplaats. Deze is ontstaan in de Tweede Wereldoorlog en wordt nog altijd keurig onderhouden door Amerika. Hier kunnen we een half uurtje rondwandelen.
Rond 12.45 uur komen we aan bij het restaurant op het Drielandenpunt in Vaals waar we samen kunnen genieten van een goede koffietafel met kroket.

Om 14.00 uur stapt een gids in de touringcar en maken we een rondrit door het fraaie heuvellandschap. Rond 16.00 uur gaan we weer richting Helmond-Brouwhuis zodat we rond 17.30 uur weer thuis hopen te zijn.

Voor deze korte dagtocht kunt u zich opgeven via het strookje op de laatste pagina van de februari circulaire. Dit kan in een gesloten envelop ingeleverd worden bij: Frits Branten, Rivierenhof 115 of bij Nellie van Paassen Bruhezerweg 23.
Bij aanmeldingen via de bank graag opstapplaats vermelden zoals op het strookje is aangegeven of u kunt de gevraagde informatie doorgeven via de mail pietmeulendijks@live.nl of website www.kbo-brouwhuis.nl.

Een strookje inleveren bij betaling per bank is dan niet nodig.

Ik geef me hierbij op voor de busreis korte dagtocht op donderdag 26 maart 2020. Ik betaal het verschuldige bedrag, te weten € 25,00, per bank.