5 augustus 2021

Doet u mee aan dit onderzoek?

Onderzoek: Perspectieven op digitale technologie van mensen van 50 jaar en ouder

In onze moderne maatschappij heeft digitale technologie een toenemende invloed op verschillende aspecten van ons dagelijks leven.

Onderzoekers van Fontys Hogescholen en Tilburg University  en KBO Eindhoven willen u graag uitnodigen om deel te nemen aan een onderzoek over dit onderwerp.

Doel is om meer te weten te komen over de houding en perspectieven van mensen van 50 jaar en ouder ten opzichte van digitale technologie en het gebruik daarvan in hun dagelijks leven. Vanuit de resultaten worden aanbevelingen gedaan aan beleidsmakers over hoe dit een invloed kan hebben op het gebruik van digitale technologie.

Deelname aan dit onderzoek zal ongeveer 20 minuten van uw tijd in beslag nemen.
Na afloop heeft u de mogelijkheid om mee te doen aan een loterij waar u een cadeaubon van 25 euro kunt winnen (er zijn 50 cadeaubonnen beschikbaar).

U doet mee aan het onderzoek door een aantal vragen te beantwoorden. De vragenlijst en meer informatie over het onderzoek vindt u door op deze link te klikken.

Geeft u er de voorkeur aan om de vragenlijst per post te ontvangen? Geen probleem.
Wij verzoeken u een e-mail te sturen naar i.mannheim@fontys.nl met daarin het adres waarop u de vragenlijst wenst te ontvangen.

Wij danken u hartelijk voor uw medewerking!

Bron: KBO-Brabant