23 mei 2021

Ons Zomerfair KBO-Brabant

Ons Zomerfair op 22 juli in Veldhoven, 10.30 uur – 16.30 uur

Er weer eens lekker op uit, daar hebben we zin! Op 22 juli organiseert KBO-Brabant de Ons Zomerfair in Veldhoven, bij de Koningshof. Lekker slenteren langs de kramen van onze creatieve leden, genieten van hun ambachtelijke talenten, inspiratie opdoen en informatie inwinnen om zelf thuis aan de slag te gaan.

Op deze Zomerfair exposeren KBO-leden hun creaties. Van breiers, houtbewerkers en schilders tot edelsmeden, keramisten, tekenaars en glazeniers. We hebben nu al meer dan 120 deelnemers. Onze vereniging barst van het talent. Deelnemers krijgen een podium, stand of kraam waar ze hun kunsten kunnen exposeren, demonstreren en (indien gewenst) verkopen.

De Ons Zomerfair wordt een festijn waar we al tijden naar verlangen, met muziek, gezelligheid en vooral: met ú. Natuurlijk, het coronavirus moet voldoende onder controle zijn, want het gaat alleen door als het veilig kan en mag. Daar hopen we allemaal op!

Klik hier voor de poster.

Klik hier om u aan te melden. (Met gratis toegangsbewijs voor KBO leden en vanaf 16 juni stelt KBO-Brabant ook niet-leden in de gelegenheid)