11 februari 2021

Onderzoek vaccinatiebereidheid

Onderzoek naar vaccinatiebereidheid Covid-19 in Brabant

Vaccinatie tegen Covid-19 is recent gestart in Nederland. De drie Brabantse GGD’en hebben de handen ineen geslagen om verschillende groepen in Brabant te bevragen over hun vaccinatiebereidheid. Zo ook de 60 plussers in Brabant.

Dit onderzoek helpt de GGD om zich nog beter voor te bereiden op wat komen gaat en het vaccinatieproces nog efficiënter in te kunnen richten. Daar profiteert u ook van!

Doet u ook mee?
De GGD – in samenwerking met KBO-Brabant – vraagt u naar uw mening over deze vaccinatie. Iedere mening en iedere overtuiging mag er zijn. U wordt gevraagd deel te nemen aan een digitale vragenlijst. Het onderzoek duurt niet meer dan 5 minuten en is anoniem. De link naar de vragenlijst: www.ggdonderzoekcovid.nl