14 augustus 2020

Verzoek medewerking enquête

Verzoek medewerking enquête beeldbellen in de zorg

Naar het spreekuur van de huisarts of toch maar een beeldbel-afspraak? Een bezoek aan de fysiotherapeut of filmpjes opgestuurd krijgen van de oefeningen die je moet doen? Dit zijn sinds de coronacrisis plotseling dagelijkse keuzes.

Samen met KBO-Brabant onderzoeken journalisten van ‘Spot on Stories’ de effecten van de coronacrisis op de digitalisering in de zorg. Wij denken dat de veranderingen vooral voor senioren groot (kunnen) zijn. Zij maken meer gebruik van gezondheidszorg, en relatief minder van digitale middelen. Het is dus belangrijk om senioren te betrekken bij deze nieuwe ontwikkelingen. Daarom willen we graag weten wat uw ervaringen zijn met beeldbellen in de zorg. En wat in uw ogen de plus- en minpunten hiervan zijn. De gegevens verwerkt ‘Spot on Stories’ in journalistieke stukken en kan KBO-Brabant gebruiken bij contact met zorgverleners en beleidsmakers.

U kunt de vragenlijst invullen door deze link te volgen. Als u vragen hebt over het onderzoek of meer wilt weten over digitalisering in de zorg kunt u contact opnemen met Marieke Pette, beleidsmedewerker, mpette@kbo-brabant.nl.